Tornar a la pàgina principal
Taronges Valencianes Lydia
NIF: 20771490-Y

Condicions de compra

Condicions de compra

De quina forma es tramita la meua comanda?

Tramitación

En Taronges Lydia preparem la seua comanda quan la rebem. Si per qualsevol motiu no fora possible satisfer-la o ens sorgira algun dubte contactaríem amb vostè per telèfon o per correu electrònic, tot això amb el clar objectiu de que la seua comanda ixca cap a la seua destinació en les 48 hores següents a la seua sol·licitud.

Qui transporta la meua comanda?

Transporte

En Taronges Lydia intentem que la qualitat del servici de lliurament siga sempre la més elevada possible. Amb esta finalitat treballem amb empreses de transport urgent i, en moments puntuals al llarg de la temporada (quan existeix una major afluència de comandes o en èpoques de major moviment de mercaderies), és possible que recorrem als serveis d'altres empreses de logística.

Quant de temps he d'esperar?

Tiempo de espera

Una vegada tramitada la comanda, per a destinacions a la península el termini és de 24 hores, de dilluns a dijous. Per a la resta de dies (de divendres a diumenge), ja que les empreses de transport no serveixen comandes dissabte i diumenge, el termini es dilataria fins al dilluns següent.

En qualsevol cas, vostè pot comprovar en esta mateixa web i en el moment que desitje, l'estat de la seua comanda en l'apartat "Situació de la comanda" del menú superior de la pàgina.

El preu inclou el transport?

Precio final

Sens dubte. El preu marcat en la web de Taronges Lydia és el preu final incloent impostos i ports. En cap cas no ha d'abonar al transportista una quantitat més gran que l'indicada al seu justificant de comanda.

Quines són les condicions de devolució?

Devoluciones

En Taronges Lydia acceptem la devolució d'una comanda i correm amb totes les despeses generades en aquests casos:

  • Mala presentació del producte per deteriorament de l'embalatge o precinte trencat

NO accepte la comanda i torne'l al transportista. No s'oblide de marcar a la fulla de la comanda les causes de la devolució i contacte amb nosaltres via telèfon o correu electrònic.

Utilització de dades personals

Tratamiento de sus datos conforme a la LOPD

Les seues dades seran utilitzades únicament per a poder prestar-li els nostres servicis.

En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de caràcter Personal, li informem que les esmentades dades passaran a formar part d'un fitxer informatitzat de Taronges Lydia registrat davant de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. Vostè podrà exercir els seus drets de rectificació o esborrament de les seues pròpies dades en qualsevol moment posant-se en contacte amb nosaltres via correu electrònic en l'adreça lopd@naranjaslydia.com o per telèfon.

Les dades personals que hi han en el nostre poder estan protegides per la nostra Política de Seguretat, i no seran compartides amb cap altra empresa o entitat.