Tornar a la pàgina principal
Taronges Valencianes Lydia
NIF: 20771490-Y

Sobre la taronja

Sobre la taronja

Consell regulador citrics valencians

Imatge de la notícia

Per obtenir tots els avantatges d'aquest segell la producció ha d'aconseguir la màxima qualitat. Produir segons les normes de qualitat de IGP és bo per al consumidor i per tant per al productor i el seu comprador.

Envasament

Imatge de la notícia

Les caixes es preparen amb un pes aproximat de 15´6 kg. Açò significa que conté 15 kg. de taronges y/o mandarines més els 600 grams del pes de la caixa (pesos aproximats)

Gelat Taronja Natural

Imatge de la notícia

Gelat de suc natural de taronja, riquíssim per a combatre la calor.

Pol·linització de les abelles sobre les mandarines

Imatge de la notícia

La població natural de les abelles pot ser un seriós problema per la pol·linització creuada entre flors. La qual cosa ens crea les llavors. El cultiu dels híbrids (mandarines) que s'han plantat entre aquests 20 últims anys aproximadament. Avantatges: això és una garantia vista d'una altra manera per saber que la taronja és total ment Natural. El qual es deurien fer durant mes o mes i mitjà durant la floració. Tractar les taronges cada 15 dies durant el període del mateix. Quan una cosa és massa perfecta, deuríem pensar fins que punt el que ens estan oferint si és realment sa per a nosaltres.

Els sucs naturals reduixen la obesitat

Imatge de la notícia

Segon el estudi realitxat per la universitat de minnesota ( Esta per estats units), aquelles persones que beuen sumo de frutes 100% natural se mantenen mes flaques y tenen un 14% menys riesc de la obesitat.

Manipulació mínima

Imatge de la notícia

La manipulació dels citrics de Taronges Lydia es mínima, tan sols amb envasar a mà, evitant d'esta manera els possibles colps i danys produits per la maquinària al calibrar-les, cepillar-les, etc.

A més les nostres taronges no passen per cap procés d'abrillantat artificial, lo que les fa ser més naturals i impedeix que perguen propietats.

Com puc conservar millor les taronges?

Imatge de la notícia

Per a una òptima conservació, una vegada haja rebut les seues taronges, ha de traure-les de la caixa i enmagatzemar-les en un lloc fresc, distribuint-les de forma que estiguen lo més separades entre sí, amb l'objectiu de que s'aireen.

Per què les nostres taronges tenen fulles?

Imatge de la notícia

Rebre unes taronges amb fulles és garantia absoluta de frescura. El motiu és que, tras la collida de l'àrbre, les fulles es perden molt abans de que la taronja es deteriore i perda les seues propietats.

En definitiva, una taronja amb fulles es una taronja que s'ha tallat de l'àrbre recentment.

Avantatges de Taronges Lydia

Imatge de la notícia

Els avantatges que presenta la compra directa a l'agricultor son:

  • Les taronges no estan clasificades per calibre, ja que totes pertanyen als mateixos tarongers.
  • No patixen cap tipus de manipulació, ni la seua pell està tractada, ni se'ls ha aplicat cap agent extern per a una maduració artificial.
  • Vosté gaudix dels aromes i el sabor sense alterar, com si collira vosté mateix la taronja.
  • En un termini de 24 hores les té en el seu domicili.

La mandarina pot reduir el risc cardiovascular en xiquets

Imatge de la notícia

El suc de mandarina millora l'estat cardiovascular en xiquets i xiquetes, segons un nou estudi del Departament de Pediatria, Obstetricia i Ginecologia de la Universitat de València.

(Font: Levante-EMV)